Loading

Καλώς Ήρθατε στο Star Car Rentals

Η STAR Rent A Car είναι μια νέα και δυναμική εταιρία στον χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων με έδρα το Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Όντας οικογενειακή επιχείρηση, η εταιρεία και το προσωπικό φροντίζει για την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών και τις μοναδικές τους ανάγκες. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η αφοσίωση και οι πολύ ανταγωνιστικές μας τιμές , είμαστε πάντα στην διάθεση σας να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας.

Στην star Rent a Car , αναγνωρίζουμε τις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις που έχει το άτομο, η οικογένεια, η παρέα και ο επαγγελματίας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ

Δείτε Περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Η Θεσσαλονίκη, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Eλλάδας , μια πανέμορφη πόλη με μεγάλη ιστορία η οποία εκτείνεται στους αιώνες.

Κατά τα βυζαντινά χρόνια η Θεσσαλονίκη ήταν σπουδαίο κέντρο και η άνθισή της την συγκεκριμένη εποχή είναι μέχρι και σήμερα εμφανής σε όλη την πόλη. Υπάρχουν πολλά μέρη που θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας όπως επίσης και πολλά μουσεία, αξιοθέατα και αξιοθαύμαστες βυζαντινές εκκλησίες. Μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη θα σας μαγέψει και έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε κρυμμένες πτυχές της πόλης.

ΜΕΤΕΩΡΑ


Τα Μετέωρα είναι ένα σύμπλεγμα από τεράστιους σκοτεινόχρωμους βράχους από ψαμμίτη οι οποίοι υψώνονται έξω από την Καλαμπάκα. κοντά στα πρώτα υψώματα της Πίνδου και των Χασίων. Τα μοναστήρια των Μετεώρων, που είναι χτισμένα στις κορυφές κάποιων από τους βράχους, είναι σήμερα το δεύτερο πλέον σημαντικό μοναστικό συγκρότημα στην Ελλάδα, ύστερα από το Άγιο Όρος Από τα τριάντα που υπήρξαν ιστορικά, σήμερα λειτουργούν μόνον επτά, τα οποία, από το 1988, περιλαμβάνονται στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ


Η Καστοριά είναι πόλη της Ελλάδας και πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού. Βρίσκεται στο δυτικό άκρο της Δυτικής Μακεδονίας. Είναι χτισμένη πάνω σε χερσόνησο της ομώνυμης λίμνης, σευψόμετρο703 mαπό την επιφάνεια της θάλασσας, ανάμεσα στα βουνά Βίτσι και Γράμμο. Περιβάλλεται από τη λίμνη της και συνδέεται με την ξηρά μέσω μιας ευρύτερης λωρίδας γης από επιχωματώσεις, δίνοντας την εντύπωση νησιού.

Στην μακραίωνη ιστορία της, μιάμιση χιλιετία από κτίσεως και δύο χιλιετίες από οικήσεως, γνώρισε πολιορκίες και κατακτήσεις από Βουλγάρους, Νορμανδούς και Τούρκους, διατηρώντας όμως μέχρι σήμερα ένα σημαντικό αριθμό βυζαντινών εκκλησιών, κειμηλίων και αρχοντικών ως τεκμήρια της κατά καιρούς ακμής της, λόγω της επιτυχημένης εμπορίας και διακίνησης των γουναρικών σε σημαντικά κέντρα της Ευρώπης.

Δείτε Τις Παροχές Μας

  • Δωρεάν παράδοση και παραλαβή του μισθωμένου οχήματος σε Αεροδρόμιο, Σταθμός τρένων και Κτελ στην Θεσσαλονίκη για ενοικίαση περισσότερο απο 1 βδομάδα.
  • Child seats are available upon reservation at the price of 3 € per day and a maximum billing period of 10 days (20€).
  • GPS διατίθεται κατόπιν κράτησης στην τιμή των €3/ημερησίως και για μέγιστη περίοδο χρέωσης 10ημερών (€20).
  • Προτεινόμενα μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε ή να πραγματοποιήσετε τις εκδρομές σας.
  • Δωρεάν χάρτες για τα ταξίδια σας.